top of page

Studenten ontwerpen 'Stay Safe This Summer' tote bag voor goed doel

Studenten pakken uit met originele tote bags voor het goede doel. Koen (eigenaar van Diepgraven Records), Jort (Art Director Diepgraven Records), Helene, Lotte en Floor hebben originele tote bags en ansichtkaarten gemaakt voor het goede doel. De 25-jarige Jort uit Gouda ontwierp zelf een speciaal design om de katoenen zakken mee te bedrukken. “Tijdens deze tijden van corona en quarantaine wilden we een stapje verder gaan. We zijn op zoek gegaan naar een manier om in deze rare en nare periode een hoopvolle boodschap uit te dragen.


Het resultaat? Een leuke tas om te krijgen of om te geven aan dierbaren en ansichtkaarten om te versturen naar (oudere) familieleden en vrienden in deze Corona-periode. - Inclusief Spotify playlist voor de optimale beleving.

Onderdeel van dit project is ook dat we een bijdrage leveren aan MIND. Wij verdienen er niks aan, alle opbrengsten (min kostprijs) zijn voor het goede doel. Zij steunen mensen met psychische klachten in Nederland. “Júist in deze tijd is de geestelijke gezondheid van veel mensen een zwakkere plek, mede door alles wat er nu gebeurt en de zorgen en onzekerheid die dit met zich meebrengt. Wij zijn van mening dat er wat meer omgekeken mag worden naar mensen die het mentaal lastig hebben en daar willen we in de vorm van donaties graag aan bijdragen.”


Wie een tote bag wil kopen, kan meer informatie vinden op de Instagrampagina of op de website.


Over Wij Zijn Mind Wij Zijn MIND steunt mensen met psychische problemen in Nederland. Helaas is er een groeiende groep jongeren die gebukt gaat onder psychische klachten. En krijgt ongeveer 1 op de 2 mensen in zijn of haar leven te maken met psychische problemen.


Over Diepgraven Records De actie is een initiatief van Diepgraven Records, een onafhankelijk muzieklabel uit Utrecht. Het label werkt al sinds 2015 samen met illustrator Jort van Meeteren, die alle artworks met de hand tekent voor het label. Diepgraven Records is gespecialiseerd in elektronische muziek, van tropical house tot feel-good dance. www.diepgravenrecords.com


Over Designer

Art Director and Designer

Comments


bottom of page