top of page

‘Stay Safe This Summer’ - Tote Bag

€ 9,99 per stuk (excl.verzendkosten)

DE GEHELE OPBRENGST GAAT NAAR GOED DOEL 'WIJ ZIJN MIND'

Leuke tas om te krijgen of om te geven aan dierbaren en/of familieleden en vrienden in deze Corona-periode. Exclusief design door Jort van Meeteren

 

Formaat: 38 x 42 cm

Gewicht: 140 g/m²

Materiaal: 100% Katoen

*currently only available in the Netherlands

Bij elke bestelling, doneren wij de volledige opbrengst aan een goede doel dat zich richt op mensen met psychische klachten, die juist nu tijdens deze Corona tijden extra eenzaam zijn en hulp kunnen gebruiken. 
Wij verdienen er niks aan, alle opbrengsten (opbrengst min kost prijs) zijn voor het goede doel. 

vertical_logo.png

Wij Zijn MIND steunt mensen met psychische problemen in Nederland. Helaas is er een groeiende groep jongeren die gebukt gaat onder psychische klachten. En krijgt ongeveer 1 op de 2 mensen in zijn of haar leven te maken met psychische problemen.

www.wijzijnmind.nl

jort-1024x768.png

Wij werken samen met een illustrator uit Gouda Jort van Meeteren:
“Tijdens deze tijden van corona en quarantaine wilden we een stapje verder gaan. We zijn op zoek gegaan naar een manier om in deze rare en nare periode een hoopvolle boodschap uit te dragen. We kunnen weliswaar niet samen los op de festivalweides deze zomer, maar naar muziek luisteren kan altijd, en op deze manier kun je de zonnige beats van Diepgraven toch mee naar buiten nemen als je boodschappen gaat doen. Onderdeel van dit project is ook dat we een bijdrage leveren aan MIND. Zij steunen mensen met psychische klachten in Nederland. Júist in deze tijd is de geestelijke gezondheid van veel mensen een zwakkere plek, mede door alles wat er nu gebeurt en de zorgen en onzekerheid die dit met zich meebrengt. Wij zijn van mening dat er wat meer omgekeken mag worden naar mensen die het mentaal lastig hebben en daar willen we in de vorm van donaties graag aan bijdragen.”

MORE MERCHANDISE COMING SOON

Als eerste op de hoogte gehouden worden per e-mail en jouw design en/of merch suggesties (product of print ideëen) met ons delen? Graag!

We houden je op de hoogte!

bottom of page